Jerald is Student van het Jaar omdat hij 'organisatorisch dingen voor elkaar krijgt wat een ander niet zou kunnen', aldus de jury.
Jerald is Student van het Jaar omdat hij 'organisatorisch dingen voor elkaar krijgt wat een ander niet zou kunnen', aldus de jury. (Foto: )

Koning Willem I College Awards 2019 uitgereikt

DEN BOSCH - De jaarlijkse Koning Willem I College Awards zijn woensdag 22 mei uitgereikt; één voor Vakmanschap, één voor Innovatie, één voor bijdrage aan de Community en één voor een Bijzonder verhaal. Door de uitreiking van de Koning Willem I College Awards brengen we het beroepsonderwijs positief onder de aandacht van het publiek, het bedrijfsleven en de overheid.

Jerald de Leeuw werd verkozen tot 'Student van het Jaar'. Hij vertegenwoordigt het Koning Willem I College bij de verkiezing van landelijk mbo-ambassadeur. Jerald volgt de opleiding AV-specialist / Filmmaker en loopt stage bij Talpa/Radio 538.
 

Drive voor het vak
Uit het nominatierapport: Jerald krijgt organisatorisch dingen voor elkaar wat een ander niet zou kunnen. Hij valt op als student doordat hij een drive heeft voor het vak en omdat hij altijd de uitdagingen opzoekt. Hij is een grote creatieve denker, die verschillende mensen bij elkaar brengt om interdisciplinair vorm te geven aan de projecten.
 

Kijker betrekken
"Sinds kort heb ik een eigen bedrijf en daar zou ik me graag meer in willen verdiepen. Na mijn diplomering wil ik betrokken zijn bij het produceren en regisseren van de grotere evenementen en festivals in zowel binnen als buitenland! Mijn doel zal altijd blijven om de kijker het gevoel te geven dat ze er helemaal bij betrokken zijn!, vertelt Jerald trots.
 

Meer awards
Kawtar Hamzaoui, opleiding Sociaal maatschappelijk dienstverlener, ontving de Award voor Bijdrage aan de Community. De Award voor Innovatie ging naar Mirte Roozen, die de opleiding Interieuradviseur volgt. Brent van Hasselt (opleiding Gespecialiseerd kok) won de Award voor Vakmanschap. De Award voor een Bijzonder verhaal ging naar Reham Yousef. Zij volgt de opleiding Tandartsassistent.
 

In het zonnetje zetten
Net zoals de voorgaande jaren werden alle genomineerden weer in het zonnetje gezet en was het weer een leuke avond voor alle aanwezigen. De genomineerden werden voorgesteld aan de hand van korte filmpjes, voornamelijk opgenomen op de locatie van hun eindstage. Presentator Valerio praatte het geheel aan elkaar, dans, zang en de filmpjes wisselden elkaar af.

Meer berichten