Foto:

Bossche Bol voor 'held' Twan

Nina en Jill Menkehorst zetten deze week hun vader Twan in het zonnetje met de Bossche Bol XL, omdat hij volgens de zussen een 'heldendaad' heeft verricht.

"Onze vader Twan verdient de Bossche bol omdat hij een heel groot hart heeft en altijd voor iedereen klaarstaat. Maar…dat is lang niet het enige. Zo'n 20 jaar geleden is onze oom, John, erg ziek geworden en had hij een nieuwe nier nodig. Deze kreeg hij van zijn vrouw Marina, de zus van Twan. Een van de eerste dingen die onze vader tegen ome John zei, was: "Als deze nier het ooit niet goed meer doet, dan krijg je die van mij." Zo gezegd, zo gedaan. Uit liefde voor onze oom, tante, neef en nicht ging papa zonder twijfel de maandenlange onderzoeksperiode in, hopend op dat ene antwoord: "Er is een match." En die was er! Op 8 april heeft de donatie succesvol plaatsgevonden. Het is een echte heldendaad! Papa, we houden van je!"

Liefs, Jill en Nina

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo'n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie.stadsblad@persgroep.nl.

Meer berichten