Foto:

Huifbed de Meierij viert jubileum met open dag

ROSMALEN - Stichting Huifbed de Meierij bestaat dit jaar 20 jaar laat daarom zaterdag 11 mei laat zien wat huifbedrijden is en hoe groot het plezier van de deelnemers is. Huifbedrijden is een recreatieve bewegingsactiviteit, waar veel cliënten uit de regio en ver daarbuiten gebruik van maken. Al 20 jaar lang maken vrijwilligers op dinsdag, donderdag en zaterdag rondritten over het terrein van Cello-locatie De Binckhorst in Rosmalen.

Wie nieuwsgierig is naar het huifbedrijden is van harte uitgenodigd op de open dag. Zij kunnen dan zelf zien wat deze activiteit betekent voor mensen met minimale spontane bewegingsmogelijkheden. Vrijwilligers geven uitleg over wat er nodig is om het huifbedrijden uit te voeren. De huifbedden rijden rond en er zijn op paarden gerichte spelen en activiteiten. Ook een bezoek aan het nieuwe gebouw is mogelijk, net als een blik in de snoezelruimte. 'Snoezelen' is bij Huifbed de Meierij ontspannen in een ruimte waarin voorwerpen, beelden, kleuren, geuren en geluiden de zintuigen aangenaam prikkelen, een extra activiteit voor de doelgroep.

De open dag is zaterdag 11 mei tussen 10.00 en 16.00 uur bij Locatie De Binckhorst aan de Waterleidingstraat 2 in Rosmalen. Eenmaal op het terrein vindt men Stichting Huifbed de Meierij aan het Spechtenpad 6. Meer info staat op huifbed-meierij.nl en Facebook.

Meer berichten