Foto:

Bossche Bol XL voor een 'topwijf'

Sjaan van Boxtel en Diana Janse willen graag Renate van de Coevering met de Bossche Bol XL bedanken voor al haar goede zorgen. Ze schrijven:

"Wij vinden dat al de dames van Vivent, maar vooral Renate van de Coevering wel als Berlicumse de Bossche Bol XL verdient. Ze heeft jarenlang voor onze vader, man en opa gezorgd, niets was haar teveel en ze stond altijd voor onze moeder klaar. Ze hoefde maar te bellen of Renate regelde iets of ze kwam zelf. Dit deed zij met zoveel plezier zodat er gewoon een vriendschap is ontstaan. Nu onze vader opgenomen is op Park Eemwijk, zullen we Renate zeker gaan missen. Maar contact blijven we zeker houden met Renate. Renate, je bent een topwijf!"

-Sjaan van Boxtel, Diana Janse en de familie

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo'n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie.stadsblad@persgroep.nl.

Meer berichten