Foto:

Bossche Bol XL voor 'Abraham' Jeroen

Met de Bossche Bol XL wil Claudia van Dartel graag Jeroen van Dordrecht in het zonnetje zetten en hem een hart onder de riem steken.

"Hij is al een jaar aan het sukkelen met zijn lichaam en ze kunnen niks vinden wat hem pijn vrij maakt. Ziekenhuis in, ziekenhuis uit. En vele onderzoeken verder, weten we nu nog niks. Het afgelopen jaar heeft hij zijn verjaardag niet gevierd, vakantie naar het buitenland zat er niet in en nog meer dingen konden we helaas niet doen. Hij heeft onlangs weer een operatie achter de rug en is aan de beterende hand. Op 27 april ziet Jeroen van Dordrecht Abraham, deze verjaardag laten we dit jaar niet voorbij gaan, wat zou het mooi zijn met een foto in het Stadsblad, en een lekkere Bossche Bol XL om hem te verrassen. Lieve schat, van harte gefeliciteerd met je vijftigste verjaardag, we gaan er een mooie dag van maken."

- Liefs, Claudia van Dartel

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo'n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie.stadsblad@persgroep.nl.

Meer berichten