Afbeelding ter illustratie
Afbeelding ter illustratie (Foto: Pixabay)

In memoriam Loek van Steenbergen

DEN BOSCH - Een man die zijn brede kwaliteiten over wist in te zetten. Dat laten oud-medewerkers en vrijwilligersorganisaties weten over Loek van Steenbergen, die na een kort ziekbed dinsdag 2 april op 85-jarig leeftijd is overleden.

In 40 jaar heeft Van Steenbergen zich verdienstelijk gemaakt voor onder andere Jazz in Duketown, de Vincentiusvereniging, SAS, Stichting Leergeld en de Seniorenbus. Daar wendde hij zijn organisatievermogen en ideeën aan om mensen met elkaar te verbinden en leiding te geven. "Indien nodig", wordt aan de redactie geschreven, "wist hij ambtenaren en politici te bewegen, om mee te werken aan oplossingen van problemen wanneer deze zich voordeden. Was er behoefte aan extra financiële ondersteuning, dan ging hij aan de slag om sponsoring door bedrijven of subsidiëring geregeld te krijgen. Met zijn charisma kreeg hij veel voor elkaar."

Met een uitvaartdienst is maandag 8 april van Loek van Steenbergen afscheid genomen.

Bericht van de redactie: In de papieren editie van Stadsblad Den Bosch is het bericht en het eerbetoon toegeschreven aan de gemeente Den Bosch. Dat is niet juist. De tekst is op verzoek van de familie van Van Steenbergen en door inbreng van informatie van vrijwilligersorganisaties tot stand is gekomen. De redactie van Stadsblad Den Bosch maakt oprechte excuses voor deze fout. 

Meer berichten