Foto:

Asperges in het veld door gastkoks bereid

CROMVOIRT - Voor de vijfde keer ontpopt er tussen de aspergevelden van Verhoeven in Cromvoirt een pop-up restaurant, waar men tussen donderdag 16 mei en zondag 2 juni kan proeven van 'het witte goud'.

Gastrestaurants verzorgen in die twee weken lunches en diners: Noble, Ries Eten en Drinken, Aberge de Veste en Seasons uit Den Bosch, De Heer Kocken en 't Misverstand uit Vught, De Rozaria uit Helmond, Graphite by Peter Gast uit Amsterdam, Flicka uit Kerkdriel, De Fuik uit Aalst, en kookclub Cercle des Gourmets de Bois le Duc uit Nieuwkuijk. Welke gastkoks wanneer hun specialiteiten met asperges bereiden, is terug te vinden op de website van Asperges in het Veld.

Het is ook dit jaar weer mogelijk om een rondleiding over de aspergevelden te boeken. Aspergekweker Erik Verhoeven vertelt over hoe hij zijn asperges biologisch verbouwt en wie het zelf eens wil proberen, kan leren een asperge te steken. Meer info over de gastrestaurants, rondleidingen, arrangementen en het boeken staat op de website aspergesinhetveld.nl.

Meer berichten