Het chequemoment, met vlnr. Mark Brouwer van ThuisIn, stylist Yvonne van de Loo mevrouw Van Dulmen en Karin Bouwdewijns.
Het chequemoment, met vlnr. Mark Brouwer van ThuisIn, stylist Yvonne van de Loo mevrouw Van Dulmen en Karin Bouwdewijns. (Foto: )

Woning Boswijk wint cheque voor make-over

VUGHT - De 98-jarige mevrouw Van Dulmen mag voor 12.500 euro haar woning in woonzorgcomplex Van Neynsel Boswijk in Vught opknappen. Ze is de winnaar van een actie van woonwinkel ThuisIn, waarvoor haar verzorgende Karin Bouwdewijns zich had ingeschreven. Het doel: een huiskamer met een moderne look die gezellig, huiselijk en veilig is.

In Boswijk wonen mensen met dementie in twaalf verschillende woningen. Karin Bouwdewijns is verzorgende bij Boswijk en schreef zich in voor de 'GOED beDOELd-actie' van ThuisIn. "Het grootste deel van de dag van de bewoner speelt zich af in de huiskamer. Het is daarom heel belangrijk dat die huiskamer sfeer, warmte en gezelligheid uitstraalt, zodat bewoners er zich zoveel mogelijk thuis voelen. De huiskamer van woning 1 spreekt op dit moment niet bepaald tot de verbeelding."

Mark Brouwer van ThuisIn overhandigde de cheque. Ook styliste Yvonne van Loo van was bij de uitreiking aanwezig, zij gaat de make-over doen. "De ideeën borrelen al op", lacht Van de Loo na een rondleiding door de woning.

Meer berichten