Foto:
Bossche Bol XL

Bossche Bol voor een zorgzame dochter

Carla de Vet wil graag deze week Amanda in de spotlights zetten, omdat ze weken lang de steun en toeverlaat van haar eigen moeder was die uit het ziekenhuis kwam. Ze schrijft:

"Gerry, de moeder van Amanda, kwam met een een gewonde voet in het ziekenhuis terecht. Eenmaal thuisgekomen kon ze helemaal niets en mocht ze niet lopen. Amanda haalde een bed van boven naar beneden en heeft haar moeder verzorgd en begeleid in huis. Vele weken en weekenden heeft dat geduurd. Nu gaat het goed vooruit, de wond is dicht en Gerry kan al weer veel zelf. Gerry, je hebt een fantastische dochter die dit maar gefikst heeft voor jou. Amanda, je bent een kanjer!

- Carla de Vet

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo'n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie.stadsblad@persgroep.nl.

Meer berichten