Foto:

Streekproducten en acts bij eerste Fort Isabella Fair

VUGHT - Een nieuwe streekmarkt in Vught staat op in het Paasweekend. Voor de eerste keer is zondag 21 en maandag 22 april de Fort Isabella Fair, op het gelijknamige evenemententerrein. De bedoeling is dat het een kramerij wordt met (streek)producten, ambachtelijke workshops, wandelingen in de omgeving, kinderactiviteiten en acts.

De organisatie wil van Fort Isabella Fair een markt maken met aandacht voor inhoud en randprogrammering. De markt moet een plek zijn waar bezoekers verschillende ondernemers en makers ontmoeten die met liefde over hun producten vertellen. De organisatie roept die makers op om zich aan te melden voor de Fort Isabella Fair, gelegen op het terrein van Fort Isabella, een plek met een rijk verleden. Een locatie midden in de Vughtse natuur, op 10 minuten (fiets)afstand van Den Bosch en Vught en met het natuurgebied de Vughtse Heide om de hoek.

Zelfstandig werkende organisaties, ondernemers, en ontwerpers worden uitgenodigd om inhoudelijk mee te doen met de fair. Mensen die zich bezighouden met lifestyle en leasure, eten en drinken en leerzaam vertier kunnen zich aanmelden. Er is ook ruimte voor workshops en acts.

Aanmelden voor de Fort Isabella Fair kan via de website:

Meer berichten