Foto:
Bossche Bol XL

Bossche Bol XL voor 75-jarige krachtpatser

Emiel van Uden van Fujiyama Gym wil het oudste lid Clemens van den Boogaart uit Rosmalen in de spotlights zetten met de Bossche Bol XL van deze week.

"Bij iedere doorsnee sportschool zie je alle stereotype mensen die je maar kunt bedenken, jonge strakke lichamen, felle leggings en volborstige vrouwen. Nu vind je deze ook heus wel bij Fujiyama Gym, maar hier valt toch meteen de grote mengeling op van allerlei anders ogende sporters. Clemens is met zijn leeftijd van 75 jaar de oudste sporter. Wij zijn ontzettend trots op deze man dat hij op zijn leeftijd nog steeds actief is. Hij is een voorbeeld voor al onze leden . Het lijkt ons super om deze man in het zonnetje te zetten en hij is teven een voorbeeld voor veel mensen."

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo'n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie.stadsblad@persgroep.n

Meer berichten