Ingezamelde DE waardepunten
Ingezamelde DE waardepunten (Foto: Ton de Liefde)

Sparen voor de Voedselbank

DEN BOSCH  - Mensen die wel de waardepunten van de Douwe Egberts sparen maar niet goed weten waarvoor, kunnen ze een goede bestemming geven. Lionsclub 's Hertogenbosch Bastion en Voedselbank Den Bosch zamelen dit jaar de spaarpunten in om ze te verzilveren voor pakken koffie.

Ondanks de goed draaiende economie in Nederland leven nog duizenden gezinnen onder de armoedegrens. De Voedselbank kan een aantal van deze mensen ondersteunen met een wekelijks voedselpakket, maar daar zit maar heel af en toe koffie bij. Koffie lijkt een luxeproduct, maar men kan zich voorstellen dat juist klanten van de voedselbank wel een moment van ontspanning kunnen gebruiken. Een pak koffie in het pakket is een klein gebaar, maar wordt zeer gewaardeerd.

Met de feestdagen op komst, steekt Lionsclub Bastion uit den Bosch de Voedselbank de helpende hand toe. De punten worden door Douwe Egberts verzilverd in pakken koffie die worden gedoneerd aan de Voedselbank.

Punteninleverpunten
De waardepunten van Douwe Egberts kunnen ingeleverd worden in de daartoe geplaatste verzameldozen bij de Albert Heijn Molenhoekpassage in Rosmalen, Albert Heijn Station Vught, Jumbo Den Bosch Pettelaarseweg en snoepwinkel De Bossche Suikeroom aan de Tweede Korenstraatje 18 in Den Bosch.

Meer berichten