Foto:
Bossche Bol XL

Bossche Bol XL voor Bourgondische pensionado

DEN BOSCH  Laboranten van het JBZ Mirjam Wallaard en Marique van Bladel willen graag hun collega Harrie van Oudheusden in de spotlights zetten. Harrie neemt donderdag 13 december na 40 jaar in het lab afscheid.

"Onze Harrie is een echte Bosschenaar. Hij is meer dan 40 jaar werkzaam op het laboratorium van het JBZ en gaat binnenkort afscheid nemen om te genieten van zijn pensioen. Harrie is een echt 'mensenmens' en probeert het een ieder naar zijn zin te maken. Wij zouden het keigaaf vinden als hij rond die tijd de Bossche Bol zou worden. Harrie is heel actief in de personeelsvereniging van het JBZ, het presenteren van de bingo is bij hem favoriet. Hij is een echte Bourgondiër, dol op Bossche Bollen en houdt van carnaval. Hij is dan ook altijd een hele week vrij om zich onder te dompelen in het Oeteldonkse."

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo'n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie.stadsblad@persgroep.nl.

Meer berichten