Wethouder Mike van der Geld heeft van de Sligro in Den Bosch alvast een pakket met levensmiddelen gekregen voor de Voedselbank. "Die kan wel een steuntje in de rug gebruiken."
Wethouder Mike van der Geld heeft van de Sligro in Den Bosch alvast een pakket met levensmiddelen gekregen voor de Voedselbank. "Die kan wel een steuntje in de rug gebruiken." (Foto: Henk van Esch)

Winterparadijs helpt Voedselbank

DEN BOSCH - Het winterevenement 'Winterparadijs', dat zaterdag 8 december op de Parade opent, krijgt dit jaar een nieuwe invulling. Behalve gezelligheid en evenementen krijgen zingeving en liefdadigheid een prominentere rol. Zo straalt het Winterparadijs als kerstevenement de kerstgedachte uit.

Wethouder Mike van der geld is enthousiast over de nieuwe invulling van het Winterparadijs. "De laatste maand van het jaar kunnen we elkaar ook helpen en dit eerste weekend staat daarom volledig in het teken van de Voedselbank", legt hij uit. "We sluiten aan bij een initiatief van Omroep Brabant en vragen op zaterdag 8 en zondag 9 december op ons Winterparadijs volop aandacht voor de Voedselbank."

Op het Winterparadijs is dat weekend een verzamelpunt voor lang houdbare producten, zoals koffie, thee, soep, rijst, pasta, pastasaus, zoet beleg of lang houdbare melk. Ook producten voor persoonlijke verzorging zijn welkom. De Voedselbank is volgens Van der Geld 'een noodzakelijk en gewaardeerd initiatief dat een steuntje in de rug van alle inwoners kan gebruiken'. "Ik roep daarom graag iedereen op komend weekend naar de officiële opening te komen, en dan vooral niet met lege handen", aldus de wethouder.

Winterparadijs op de Bossche Parade opent zaterdag 8 december om 16.45 uur met een kort officieel moment en een optreden van de Voice Senior winnaar soulzanger Jimi Bellmartin.

Meer berichten