Foto: JEROEN STRACK FOTOGRAFIE
Bossche Bol XL

Bossche Bol XL: Mien verdient een tien

De kinderen en medewerkers van Basisschool Het Rondeel willen 'oma Mien' graag verassen met de Bossche Bol XL van deze week.

"'Oma' Mien van den Berg is al ruim 12 jaar elke dag op school te vinden. In 2006, toen haar kleinkinderen Het Rondeel bezochten, werd oma Mien actief als vrijwilliger voor de schoolbieb. Nu, vele jaren later is, oma Mien hier nog steeds op school te vinden. Oma Mien helpt niet alleen in de bieb, maar doet ook vele hand- en spandiensten: kopieerwerk, een pleister plakken, de luizencontrole, noem het maar op; oma Mien draait haar hand er niet voor om! Daarom gunnen we oma Mien zeker zo'n Bossche Bol: ze is een stille kracht die veel werk verzet en waar we als school heel erg blij mee zijn!"

- Namens de kinderen en medewerkers van Het Rondeel.

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo'n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie.stadsblad@persgroep.nl.

Meer berichten