Afbeelding ter illustratie.
Afbeelding ter illustratie.

Rosmalense Dream4Kids op wedstrijdshirts bij Spirit

ROSMALEN - Het volleybalseizoen is weer begonnen voor volleybalvereniging Spirit en daarbij horen vanaf dit seizoen ook nieuwe wedstrijdshirts. De Rosmalense volleybalvereniging Spirit geeft Dream4Kids de kans om op het shirt te stralen. Een samenwerking voor de komende 5 jaar waar de stichting en de volleybalvereniging ontzettend blij mee zijn.

"Dream4Kids is Spirit ontzettend dankbaar voor deze kans, het is vooral mooi dat we door een lokale sportvereniging gesteund worden. Hopelijk brengt het de spelers geluk bij hun wedstrijden en draagt het voor ons bij aan onze naamsbekendheid" aldus Heidi Bunicich, directeur Dream4Kids. Ook voorzitter van Spirit Hanno Driesser vindt deze samenwerking bijzonder. "Dat we Dream4Kids deze kans kunnen bieden is uniek in de amateursport, we zijn blij dat we dit mooie goede doel op deze manier kunnen ondersteunen."

Naast Dream4Kids op de voorzijde van het shirt zijn voor de komende 5 jaar MKG Eventsupport uit Den Bosch en Hoffspoor Notarissen uit Rosmalen mouwsponsor.

Stichting Dream4Kids organiseert droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, die een traumatische ervaring hebben gehad. Dream4Kids vervult hun mooiste dromen, waardoor deze kinderen weer moed en energie krijgen om in de toekomst te geloven.

Meer berichten