Foto:

De HEVO-vrijwilliger van 2018

ROSMALEN - Onder luid applaus van alle aanwezigen op de vrijwilligersavond van ouderenvereniging HEVO uit Rosmalen, werd Peter de Leeuw vrijdag 16 november door de jury uitgeroepen tot de HEVO-vrijwilliger van het jaar 2018.

Volgens de jury zet Peter met tomeloze energie zijn schouders onder allerlei taken bij HEVO: als secretaris van het bestuur is Peter verantwoordelijk voor heel veel in-en externe zaken. Hij vertegenwoordigt HEVO in de KBO kring Den Bosch en is betrokken bij het project Kennismakers met de Bibliotheek.

HEVO laat weten dat Peter de Leeuw de grote animator was van beweegpunt 't Ven en zorgde voor meer aandacht voor de AED in Rosmalen. "Bovenal is Peter een plezierig, sociaal bewogen mens. Hoewel Peter altijd in de luwte blijft werd in de aanloop naar deze avond duidelijk zichtbaar hoe groot zijn betrokkenheid bij allerlei activiteiten is: het kostte veel moeite om het voor hem geheim te houden", laat HEVO weten. Door een kleine operatie op juist deze dag, kon hij er zelf niet bij zijn. De wisseltrofee en de bloemen zijn hem dan ook thuis overhandigd.

Volgens HEVO spelen de 251 vrijwilligers een grote rol bij de Rosmalense seniorenvereniging. Om dankbaarheid te tonen en hen in het zonnetje te zetten laat HEVO jaarlijks een wisseltrofee rondgaan langs de 'vrijwilligers van het jaar'.

Meer berichten