Met de show in Rosmalen maakt de 63-jarige hypnotiseur Rasti Rostelli zijn comeback. In De Kentering brengt hij bezoekers onder hypnose en laat hij ze onwaarschijnlijke dingen doen.
Met de show in Rosmalen maakt de 63-jarige hypnotiseur Rasti Rostelli zijn comeback. In De Kentering brengt hij bezoekers onder hypnose en laat hij ze onwaarschijnlijke dingen doen. (Foto: )

Hypnoseshow Rasti Rostelli; fascinatie van het ontastbare

ROSMALEN - Hypnotiseur Rasti Rostelli houdt vrijdag 23 november om 20.30 uur een hypnose- en telepathieshow bij De Kentering in Rosmalen. Met dat programma wil hypnotiseur Roland van den Berg laten zien wat er mogelijk is bij mensen die onder hypnose zijn gebracht. Stadsblad Den Bosch mag tien keer twee vrijkaarten onder lezers verloten.

Decennia lang trekt Rasti Rostelli door het land met telepathie- en hypnoseshows. Volgens de hypnoseartiest heeft hij in de loop der jaren ruim 50.000 personen onder hypnose gebracht en zijn er inmiddels ruim 800.000 mensen die zijn shows hebben bezocht. Rasti Rostelli wil met zijn nieuwe comeback-show laten zien wat hypnose is en wil bezoekers laten kennismaken met 'de fascinatie van het ontastbare'. In de zaal van De Kentering in Rosmalen brengt Rasti Rostelli vrijwilligers onder hypnose. Terwijl meditatieve muziek klinkt, staren ze in een vlam en raken ze in trance. De hypnotiseur laat ze vervolgens citroenen eten alsof het perziken zijn en overtuigt de gehypnotiseerden ervan dat iedereen in de zaal naakt is.

Het Stadsblad mag 10 keer 2 vrijkaarten weggeven voor de hypnoseshow. Wie kans wil maken op vrijkaarten kan een mail met motivatie sturen naar rastirostelli12@gmail.com.

Meer berichten