Steunpunt Mantelzorg Divers heeft heeft ook dit jaar weer een mooi avondvullend programma bedacht.
Steunpunt Mantelzorg Divers heeft heeft ook dit jaar weer een mooi avondvullend programma bedacht. (Foto: )

Dag van de Mantelzorg

Zaterdag 10 november is de Dag van de Mantelzorg. Op deze dag worden alle mantelzorgers in het zonnetje gezet. Mantelzorgers zijn mensen die langdurig en onbetaald zorgen voor zieke familieleden of vrienden. Zij zijn van onschatbare waarde voor onze maatschappij. De gemeente 's-Hertogenbosch wil hen bedanken met een gezellige avond uit. Een moment om te ontspannen, ontmoeten van andere mantelzorgers én nieuwe energie op te doen!

DEN BOSCH - Steunpunt Mantelzorg Divers heeft een mooi avondvullend programma bedacht. Dit jaar met veel entertainment, muziek en lekker eten en drinken. Kortom een ontspannen samenzijn. Zij verwelkomen u op een ludieke wijze vanaf 18.00 uur. Het programma duurt tot 22.30 uur en vindt plaats in de Centrale Entree van de Brabanthallen. De mantelzorgers die geregistreerd staan bij het Steunpunt ontvingen al een persoonlijke uitnodiging.
Bent u mantelzorger en kreeg u geen persoonlijke uitnodiging? Geef u dan op voor deze feestavond door een e-mail te sturen naar mantelzorg@divers.nl. Bellen kan ook: 073-2068800. U ontvangt dan alle details. Inschrijven kan tot 1 november 2018.

Meer berichten