Café de Smidse is één van de deelnemende cafés die de tap opent voor de Bossche Bokbier Wandeling.
Café de Smidse is één van de deelnemende cafés die de tap opent voor de Bossche Bokbier Wandeling. (Foto: Justin Stolwijk)

Herfst, dus tijd voor 'n bokbiertje

DEN BOCSH - De temperaturen dalen, de blaadjes vallen langzaam van de bomen en het wordt weer steeds vroeger donker. De herfst heeft zijn intrede gedaan en voor de bierliefhebbers betekent dat vooral: tijd voor bokbier. Met die gedachte houdt de Bossche horeca zaterdag 6 oktober de Bossche Bokbier Wandeling langs elf deelnemende cafés.

De cafés die meedoen met de Bossche Bokbier Wandeling zijn Café de Smidse, Stadsherberg 't Pumpke, Taveerne 't Pantoffeltje, Café de Rode Haen, Plaats Royal, Café Bar le Duc, Café de Paternoster, Sportsbar Legends, De Druif, De Banier en Café Reinders.

Bierminnende deelnemers aan de Bossche Bokbier Wandeling kunnen voor 15 euro een stempelkaart kopen, waarmee ze bij vijf cafés bokbieren kunnen laten tappen. Keuze is er genoeg, want de cafés schenken Texels Bock, Amstels Bock, Bavaria Bok Bier, Brand Dubbelbock, Steenbrugge Abdij Bock, Kolleke Bock, Ayinger Bockbier, Hertog Jan Bockbier, Broeder Jacob Gijle Bock, La Chouffe Bockbier en Brouwerij 't IJ Bokbier.

Kaarten voor de Boscche Bokbier Wandeling zijn tot en met vrijdag 5 oktober de koop in één van de deelnemende horecagelegenheden. De wandeling kan zaterdag 6 oktober vanaf 15.00 uur worden ingezet.

Meer berichten