Joop en Bep krijgen deze week de Bossche Bol XL.
Joop en Bep krijgen deze week de Bossche Bol XL. (Foto: )
Bossche Bol XL

Bossche Bol XL voor gouden paar ouders

DEN BOSCH - Lizzy Kuipers wil met de Bossche Bol XL haar ouders Joop en Bep feliciteren met hun vijftigste trouwdag en 'dankjewel' zeggen voor alle gekregen steun.

"Via deze wil ik ze bedanken voor al hun liefde en hulp de afgelopen jaren, als een alleenstaande moeder en door regelmatig problemen te hebben gehad met m'n gezondheid afgelopen jaar stonden ze altijd voor me klaar. Niets was te veel, boodschappen doen, het huis bijhouden, extra eten koken en komen brengen door weer en wind. De liefde die ze samen al zo lang hebben is een voorbeeld voor velen. Sinds het vervroegd pensioen van mijn vader genieten ze van de kleine dingen. Pa zijn krantje op de vroege ochtend lezen en ma een spelletje spelen op haar iPad of lekker een dagje weg met de trein naar hun favoriete stad Maastricht. Bedankt lieve pa en ma dat jullie altijd voor mijn en mijn dochter klaar staan. Op naar nog vele mooie jaren samen."

Liefs, Lizzy en Zinzi

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo'n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie.stadsblad@persgroep.nl.

Meer berichten