De avondvoorstellingen beginnen om 20.00 uur, de matinees om 14.00 uur. Kaarten zijn à 19,50 euro te bestellen bij de theaters.
De avondvoorstellingen beginnen om 20.00 uur, de matinees om 14.00 uur. Kaarten zijn à 19,50 euro te bestellen bij de theaters. (Foto: )

De Bossche Komeedie speelt 'De Torteldûfkes'

DEN BOSCH - De spelers van de Bossche Komeedie speelt vanaf donderdag 27 september het blijspel 'De Torteldûfkes' in theaters in Den Bosch, Rosmalen en Vught. Met de voorstelling beklimmen de spelers voor de zevende keer het podium voor een show met herkenbare Bossche humor en hilarische situaties.

Het verhaal gaat over Tessa Mulders en Sander Blom, twee vrijgezelle veertigers, die elkaar 3 maanden eerder hebben leren kennen in het Brabants Museum. Smoorverliefd als hij is heeft Sander, speciaal voor Tessa, een oud restaurantje gekocht ergens in de Bossche binnenstad. Hiermee hopen ze hun beide levens een nieuwe frisse start te geven. Maar al snel blijkt dat ze totaal geen talent hebben voor de horeca en dan maken de lieve woordjes al gauw plaats voor de onvermijdelijke irritaties.

Na mislukte nieuwe formules besluiten ze van hun zaak een dating restaurant te maken. Maar het eigenaardige personeel, ongenode gasten en het verzwegen verleden, zijn de grote spelbrekers van de twee geliefden. Met elkaar zorgen zij er wel voor dat vooral de lach op het menu staat.

De voorstelling speelt van donderdag 27 tot en met zondag 29 september bij Theater aan de Parade, van vrijdag 5 tot en met zondag 7 oktober en vrijdag 12 tot en met zondag 14 oktober bij Theater de Speeldoos in Vught en van vrijdag 19 tot en met zondag 21 en vrijdag 26 tot en met zondag 28 oktober bij Perron-3 in Rosmalen.

Meer berichten