De show Stil de Tijd is onderdeel van De laatste zomeravond en is een pleidooi om te lummelen en te niksen. Foto: Phile Deprez
De show Stil de Tijd is onderdeel van De laatste zomeravond en is een pleidooi om te lummelen en te niksen. Foto: Phile Deprez (Foto: PHILE DEPREZ)

Festival, theater en diner bij De laatste zomeravond

DEN BOCH - Een Bosch theatergezelschap, dansgroep en muziekfestival slaan samen de handen ineen voor een podiumervaring dat tussen dinsdag 18 en zaterdag 22 september de opening vormt van het nieuwe seizoen van Verkadefabriek. Bij De Laatste Avond vervagen de grenzen tussen dans en circus, tussen muziek en theater en tussen spel en filosofie.

Bezoekers gaan op reis langs verschillende locaties, eten samen treden de grote zaal binnen voor een theatervoorstelling. Circus/dansgroep Panama Pictures laat performers in de lucht cirkelen als wolken die voorbijdrijven, rauw maar met souplesse. 

Verder een voorproefje van muziekfestival November Music met horror-klassieker 'The Hunger', over Myriam die eeuwig leeft, maar steeds afscheid moet nemen van haar geliefden. Een interdisciplinaire opera waarbij toeschouwers met een draadloze hoofdtelefoon ondergedompeld worden een duistere wereld.

Tot slot de voorstelling 'Stil de tijd' van het Bossche theatergezelschap Matzer. Een hyperactueel theaterstuk dat scherp inhaakt op het gevoel van jezelf te verliezen, door steeds meer te willen en te moeten in minder tijd.

Meer info over De Laatste Zomeravond en kaartverkoop is te vinden op de website van de Verkadefabriek.

Meer berichten