Foto:
Bossche Bol XL

Bossche Bol XL voor pensionado Wil

Medewerkers van Apotheek Schellekens willen deze week graag collega Wil verwennen met de Bossche Bol XL. Wil gaat per 1 augustus met pensioen.

"Graag willen wij onze collega Wil in het zonnetje zetten en verwennen met een Bossche Bol XL. Bij Apotheek Schellekens in de Van Noremborghstraat is zij al 40 jaar een bekend en vertrouwd gezicht. Bovendien is zij een groot liefhebster van gebak en in het bijzonder van de Bossche bol. Natuurlijk alleen de echte! In die 40 jaar is er regelmatig een bol richting Dinther met haar mee terug gegaan. Vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd stopt zij op 1 augustus met werken. Ook aan haar dagelijkse ritje van Dinther naar Den Bosch komt dan een einde. Daarom leek het ons een leuk en toepasselijk idee om haar aan te melden voor de Bossche bol XL. Na 40 jaar trouwe dienst een smakelijke Bossche groet van ons allen, de collega's van Apotheek Schellekens."

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo'n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie.stadsblad@persgroep.nl.

Meer berichten
Nieuwste reacties