Bossche Bol XL

Bossche Bol voor Nicole, goed in hart en nieren

Marja Eisinger wil graag haar vriendin Nicole van Opijnen verassen met de Bossche Bol XL van deze week, omdat Marja iets heel bijzonders gedaan heeft.

"Nicole is een hele goede vriendin van ons en fietsmaatje van mijn man. Zij heeft iets heel bijzonders gedaan. Ze heeft een nier gedoneerd. Niet aan een familielid maar aan iemand die ze niet zo goed kent. Dat vrouwtje was heel erg ziek en dat ging Nicole erg aan haar hart. Ze heeft de hele molen van het ziekenhuis doorlopen en alle onderzoeken gedaan. Dat alleen al verdient een Bossche Bol, want er komt veel bij kijken voordat je een goede match bent. Graag wil ik haar in het zonnetje zetten, puur omdat ze zo'n goed mens is."

Marja Eisinger

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo'n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie.stadsblad@persgroep.nl.

Meer berichten