Dames van Hurkmans in finale Autobedrijf van het Jaar

DEN BOSCH - Het autobedrijf De Dames van Hurkmans hebben het geschopt tot de finale van de verkiezing 'Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2018-2019', een initiatief van de BOVAG.

Het Bossche autobedrijf is daarmee één van de drie finalisten, die tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven op dinsdag 9 oktober te horen krijgen wie er met de award naar huis gaat. Marielle Hurkmans van De Dames van Hurkmans is blij verrast met deze finaleplaats. "Toen we hoorden dat ons bedrijf zich tot de top 10 mocht rekenen, ging het dak er al af, maar met deze finaleplaats is het hek helemaal van de dam. Wij zijn ontzettend blij met deze plek en behoren tot de top 3 van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in Nederland."

Mystery shopper
Een onafhankelijke vakjury heeft in juni een eerste selectie gemaakt uit autobedrijven die zichzelf hadden aangemeld of werden voorgedragen door garageformules of de buitendienst van BOVAG en een aantal BOVAG-partners. De tien autobedrijven die in deze ronde zijn geselecteerd werden in juni bekendgemaakt. Die bedrijven zijn daarna aan de hand van een checklist onder de loep genomen door een onafhankelijk bureau en bezocht door één of meerdere 'mystery shoppers'. Op basis van die resultaten heeft de vakjury bepaald welke drie autobedrijven doorgaan naar de finale.

Meer berichten