Logo stadsbladdenbosch.nl


In de musical 'Expeditie Eiland' geven drie compleet verschillende gezinnen zich op voor de spelshow 'Expeditie Eiland'. De hoofdprijs? Het eiland én 1 miljoen euro. Foto: Arjan Benning en Eelco Claassen
In de musical 'Expeditie Eiland' geven drie compleet verschillende gezinnen zich op voor de spelshow 'Expeditie Eiland'. De hoofdprijs? Het eiland én 1 miljoen euro. Foto: Arjan Benning en Eelco Claassen (Foto: Arjan Benning en Eelco Claassen )

Win VIP-kaarten voor een zomerse musical bij Theater aan de Parade

DEN BOSCH - De zomervakantie is begonnen! Dat wordt op een strandbedje genieten van de zon met een cocktail in de hand. Wie alvast verzekerd wil zijn van een stukje zomer in het nieuwe theaterseizoen, kan een vakantiekaartje naar Theater aan de Parade sturen en zo kans maken op een zonnige prijs midden in de winter. De komische musical 'Expeditie Eiland' is dinsdag 8 en woensdag 9 januari 2019 te zien in Theater aan de Parade.

Exclusief onder de lezers van Stadsblad Den Bosch worden tweemaal twee kaartjes verloot voor de zomerse voorstelling 'Expeditie Eiland'. Om kans te maken op die kaarten kunnen lezers tot 30 augustus 2018 een vakantiekaartje sturen naar Theater aan de Parade, onder vermelding van 'Winactie Expeditie Eiland', inclusief naam en contactgegevens. Dit kan vanaf het vakantieadres, maar mag natuurlijk ook vanuit de achtertuin. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Vakantiekaartjes kunnen worden gestuurd naar:

Theater aan de Parade
t.n.v. Afdeling Marketing

Postbus 1160
5200 BE 's-Hertogenbosch

Zomerse komedie
In de komische musical 'Expeditie Eiland' geven drie compleet verschillende gezinnen zich op voor de spelshow 'Expeditie Eiland'. Ze leggen hun lot in handen van presentator Ruud Salomons voor de grote hoofdprijs: het eiland én 1 miljoen euro. In een wirwar van beproevingen bevinden de gezinnen, die elkaar thuis waarschijnlijk nooit een blik waardig zouden gunnen, zich in steeds vreemdere situaties. Kan presentator Ruud de regie houden over het spel? En wat is een prijs waard als je tijdens het spel degene waar je het meest van houdt kunt verliezen? Met een dikke knipoog naar reality programma's als 'Temptation Island' en 'Expeditie Robinson' belooft dit dé zomerse komedie van het jaar te worden.

De komische musical 'Expeditie Eiland' is op dinsdag 8 en woensdag 9 januari om 20.00 uur te zien in Theater aan de Parade. Meer info en kaarten: www.theateraandeparade.nl.

Meer berichten
Shopbox