Eerste tickets voor Kinepolis Den Bosch in de verkoop

DEN BOSCH - Kinepolis Den Bosch, de nieuwe bioscoop in de stad opent maandag 25 juni haar deuren aan het Paleiskwartier. Als openingsactie kunnen filmliefhebbers alvast met korting een kaartje kopen voor de eerste films die er te zien zijn. Jurassic World: Fallen Kingdom, Hereditary, Ocean's 8 en Incredibles 2.

Als openingsactie biedt de Kinepolis Den Bosch zijn bezoekers een speciaal kennismakingstarief. Ze bekijken tussen 25 juni en 31 juli als volwassene voor 7,50 euro een reguliere film. Kinderen betalen 5 euro. Voor de 3D-films of films met de Laser ULTRA filmbeleving wordt een toeslag gerekend. Naast de films en evenementen krijgen bezoekers op de openingsavond van Kinepolis Den Bosch de kans een echte ster te zijn: er is namelijk een beperkt aantal kaarten te koop voor de feestelijke première van de nieuwe spektakelfilm Redbad op 25 juni. Cast en crew zijn aanwezig bij dit rode-loper-event, waarbij een hapje en drankje inbegrepen zijn.

Ook voor een aantal filmevenementen van Kinepolis Den Bosch kan men nu tickets kopen. Bijvoorbeeld voor de 3D-actiefilm Skyscraper op woensdag 11 juli, onder het genot van bier en hamburgers voor 1 euro. Een dag later is de concertregistratie van Drones World Tour van de band Muse te zien. Dames kunnen woensdag 18 juli naar de Ladies Night: Mamma Mia! Here we go again en in het weekend van 28 en 29 juli wordt er gewalst met de vertoningen van André Rieu's 2018 Maastricht Concert. Tickets voor deze evenementen zijn te koop op de website van Kinepolis.

Meer berichten