Avondvierdaagse Vught vernieuwd

VUGHT - De eenentwintigste editie van de Vughtse avondvierdaagse start dinsdag 12 juni vanaf het clubhuis van Prins Hendrik. Vughtse basisscholen strijden weer om de wisselbeker voor de school met relatief de meeste deelnemers, ook anderen in Vught en omgeving kijken uit naar het viertal wandelingen.

Dit jaar werkt de Vughtse Avondvierdaagse samen met maatschappelijk steunpunt de Stenen Hut van Reinier van Arkel en Samen sterk in de Wijk. Mensen, die fysiek niet alle avonden kunnen meelopen, kunnen dit jaar voor het eerst één avond meelopen. Zo probeert de organisatie sportief ontmoeten voor iedereen toegankelijk te maken. Mede daarom is op Zorgpark Voorburg en omgeving een toegankelijke route uitgezet, ook geschikt voor mensen in een rolstoel. Na afloop krijgen deze deelnemers een speciale 'dagmedaille'.

Nieuwe startlocatie
De Vughtse avondvierdaagse start dinsdag en vrijdag vanuit het clubhuis van Prins Hendrik aan de Sportlaan 1. Op woensdag is er een nieuwe startlocatie en route bij Reinier van Arkel bij de 'Stenen Hut' aan de Watertorenlaan 15. Donderdag is de start bij het clubhuis van Real Lunet aan de Kikvorsch 1 op sportpark Bergenshuizen. Deelnemers kiezen uit 5 of 10 kilometer, waarbij de eerste route over alleen verharde wegen gaat. Er wordt gestart tussen 18.00 en 19.00 uur.

Inschrijven voor de avondvierdaagse kan bij de start op dinsdag 12 juni, deelname kost dan 5,50 euro. Meedoen aan de dagwandeling van woensdag 13 juni kost 2,50 euro. Meer info staat op de website van de Vughtse avondvierdaagse.

Meer berichten