Foto: Florentine Tacke

Sjors Sportief & Creatief Vught zoekt aansluiting

VUGHT - De buurtsportcoaches van MOVE Vught vinden dat alle kinderen op een laagdrempelige wijze mee moeten kunnen doen aan sport en cultuur. Daarvoor is het sport- en cultuurstimuleringsproject Sjors Sportief & Sjors Creatief in het leven geroepen. Het project zoekt naar meer sportverenigingen en culturele organisaties die zich bij Sjors willen aansluiten.

Het project start met ingang van het nieuwe schooljaar en laat kinderen uit het basisonderwijs activiteiten uitkiezen op het gebied van sport en/of cultuur. Verenigingen, clubs en andere aanbieders zorgen dan voor enkele introductielessen en geven de kinderen een kijkje in de keuken bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn.

Het sport- en cultuurstimuleringsproject is op zoek naar sportverenigingen en culturele aanbieders binnen de gemeente Vught die meedoen aan dit bijzondere project voor de Vughtse jeugd. Die activiteiten zijn van groot belang om dit project voor de kinderen te laten slagen.

Aanmelden
Sport- en cultuurdeelname kan volgens MOVE Vught nooit groot genoeg zijn. Kennismakingsactiviteiten kunnen daarom worden aangemeld op de website van Sportstimulering Nederland. Alle deelnemende verenigingen/aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun activiteit op te nemen in het kleurrijke Sjorsboekje. Dat Sjorsboekje wordt in september op alle basisscholen in de gemeente Vught verspreid. De kinderen kunnen zich vervolgens digitaal inschrijven.

Meer berichten