Foto: William Rutten

Win kaarten voor 'Tour de Frans' van Frans Bauer bij Theater aan de Parade

DEN BOSCH - Na ruim 1000 succesvolle theatervoorstellingen is een avond met Frans Bauer meer dan alleen een aaneenschakeling van zijn vele hits. Frans is inmiddels uitgegroeid tot een entertainer van wereldklasse. Met ondeugende humor en feestelijke liedjes pakt hij zijn publiek in. Dé ambassadeur van het Nederlandse levenslied is terug met een avond vol ongedwongen vermaak met zijn theatervoorstelling 'Tour de Frans', op vrijdag 18 mei in Theater aan de Parade!

Op veler verzoek is Frans Bauer in 2018 terug in het theater met ´Tour de Frans´. Een bestaand concept, maar in een nieuw jasje. De ongekend populaire, moderne troubadour vermaakt het publiek op een manier zoals alleen hij dat kan. De feestelijke liedjes worden afgewisseld met zijn ondeugende humor, die in een populaire cabaret voorstelling niet zou misstaan. Toporkest de Holland Showband en de beeldschone danseressen van The Dance Company zullen Frans bijstaan in een fonkelnieuw en spectaculair avondje ´Tour de Frans´!

Exclusief onder lezers van Stadsblad Den Bosch worden tweemaal twee kaartjes verloot voor het theaterconcert van Frans Bauer in Theater aan de Parade. Kom meezingen met de koning van het Nederlandse levenslied. Noem om kans te maken een hit van Frans Bauer die de top 10 van de Nederlandse top 40 heeft bereikt. Stuur het juiste antwoord vóór 14 mei naar info@theateraandeparade.nl o.v.v. 'Winactie Tour de Frans'. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

De feestelijke theatervoorstelling 'Tour de Frans' van Frans Bauer is op vrijdag 18 mei om 20:00 uur te zien in Theater aan de Parade. Kijk voor meer info en kaarten op de website van Theater aan de Parade.

Meer berichten