Foto: Peer van den Bouwhuijsen

Onderhandelaars zoeken contact met 'de Bosschenaar'

DEN BOSCH - Bij de gesprekken voor een nieuw gemeentebestuur voor Den Bosch willen de onderhandelaars hun oor te luisteren leggen bij de inwoners van Den Bosch. De vijf partijen die een coalitie moeten vormen, VVD, D66, GroenLinks, CDA en Rosmalens Belang, trekken daarom zaterdag 12 en maandag 14 mei de stad in.

De vijf politieke partijen die onderhandelen over een bestuursakkoord willen in ieder geval de komende jaren meer samenwerken met inwoners, organisaties en bedrijven. Daarover horen de partijen graag ideeën van inwoners. Daarom gaan de onderhandelaars er op zaterdagmorgen 12 mei en maandagochtend 14 mei op uit. Ze zijn zaterdag 12 mei van 10.00 tot 11.30 uur in buslijn 8 en 9 te vinden en van 12.00 tot 14.00 uur bij winkelcentrum De Rompert. De onderhandelaars zijn maandag 14 mei van 09.00 tot 10.00 uur bij Station Rosmalen. Daar zijn inwoners van de gemeente Den Bosch welkom om hun ideeën te delen. Wie de onderhandelaars niet tegenkomt, kan ook online reageren via denbosch.nl/bestuursakkoord.

Daar kan men tot en met vrijdag 18 mei reageren en vertellen wat er goed gaat en wat beter kan. De informatie en suggesties die de onderhandelaars meekrijgen, gaan de vijf partijen bespreken om het bestuursakkoord aan te vullen.

Meer berichten