Henri Marres (l) is in de Orde van de Nederlandse Leeuw en wordt toegesproken door burgemeester Jack Mikkers.
Henri Marres (l) is in de Orde van de Nederlandse Leeuw en wordt toegesproken door burgemeester Jack Mikkers. (Foto: Henk van Esch)

Lintjesregen 'valt' ook in Den Bosch

DEN BOSCH - Ter gelegenheid van Koningsdag zijn twintig inwoners van de gemeente Den Bosch bij koninklijk besluit geridderd en kregen een lintje opgespeld door burgemeester Jack Mikkers.

In totaal kregen vijf vrouwen en vijftien mannen een lintje. Van de twintig gedecoreerden komen er acht uit Rosmalen, twee uit Nuland, een uit Empel en negen uit Den Bosch. In totaal zijn negentien inwoners benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau en één persoon tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

Tot Lid in de Orde van Oranje Nassau benoemd zijn, zijn: de heer Bertie van den Heuvel (70 jaar), de heer Ger Schuurmans (65 jaar), mevrouw Thea van den Dungen – Mees (87 jaar), de heer Jan Chambon (73 jaar), de heer Giel van den Akker (64 jaar), de heer Jan van Nistelrooij (64 jaar), de heer Frank Ligthart (60 jaar), de heer Gerard van den Oever (70 jaar), de heer Wil van den Elzen (80 jaar), de heer Gerrit Mol (73 jaar), mevrouw Joke van Kempen - Kaanders (84 jaar), de heer Theo Kraut (78 jaar), de heer Jan van der Biezen (72 jaar), mevrouw José Verhallen – Van Lith (62 jaar), mevrouw Irmgard Heijmans- de Groot (51 jaar), de heer Ron van Rooij (69 jaar), mevrouw Dymph Jansen – Verhoeven (84 jaar), de heer Wil van den Bersselaar (68 jaar) en de heer Frans Reijner (65 jaar). Tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw is geridderd: de heer Henri Marres (59 jaar).

Meer berichten