Vincent Voormanss (l) en Samir Bayouni zijn de nieuwe eigenaren van Snap Fitness 24/7 Den Bosch.
Vincent Voormanss (l) en Samir Bayouni zijn de nieuwe eigenaren van Snap Fitness 24/7 Den Bosch.

Snap Fitness 24/7 heropent

DEN BOSCH - Snap Fitness 24/7 Den Bosch heropent haar deuren. Ambitieuze fitnessprofessionals, Vincent Voormanns en Samir Bayouni, maken hun droom waar met hun eigen fitnesscentrum in Den Bosch. Vanaf 1 januari 2018 zijn zij de eigenaar van de Snap-Fitnessvestiging in Den Bosch.

Een kleine 2 jaar geleden opende Snap Fitness in Den Bosch haar eerste club in de Benelux. Als Personal Trainers waren Vincent en Samir vanaf dag één betrokken bij de groei van dit fitnesscentrum. Toen onlangs de kans voorbij kwam om deze club over te nemen, twijfelden ze geen seconde. "We komen allebei uit Den Bosch, zijn beiden heel ambitieus en kennen deze mooie club als onze broekzak", vertelt Vincent enthousiast.

"Snap Fitness is een persoonlijke sportschool", vervolgt Vincent, "en is ontworpen om in een lokale gemeenschap een familiale sportomgeving te creëren. Onze leden zijn zo divers, de jongste is 18 en de oudste is bijna 89. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat dit een comfortabele en veilige plek blijft voor iedereen om te trainen en resultaten te behalen."

Volgens Vincent is de locatie aan de Eendenkooi geweldig. "De ondersteuning van het hoofdkantoor is uitstekend en wij brengen een brok ervaring mee met beide ruim 20 jaar ervaring als coaches. Dit is een cocktail voor succes", aldus de nieuwe mede-eigenaar

Wie wil weten wat Snap Fitness 24/7 kan bieden kan gerust eens binnenstappen bij Snap Fitness Den Bosch aan de Eendenkooi (tegenover sauna Devarana) en op weg gaan naar zijn nieuwe, actieve en persoonlijke ik.

Meer berichten