Bossche Bol XL voor Hans de zwerfvuilpsycholoog

Meneer Bos wil graag Hans van Kempen voordragen voor de Bossche Bol van deze week, omdat hij zijn middagpauze een bijzondere wijze invult.

"In het gebied om de Hofvijver in het Paleiskwartier nam de hoeveelheid zwerfvuil schrikbarend toe. Sinds 3 jaar loopt Hans van Kempen in de middagpauze dagelijks onverstoorbaar met vuilniszak en prikstok zijn rondje en verzamelt alles wat hij op straat aantreft. Elke keer als hij iets oppikt in praatafstand van voorbijgangers spreekt hij ze op een vriendelijke manier aan: "Wat verliezen mensen toch een hoop onderweg wat eigenlijk in de hier aanwezige prullenbakken hoort hè". "Zo zonde van dit mooie gebied, toch?" Hans heeft de perfecte manier gevonden om een volgende generatie aan te spreken op niet-wenselijk gedrag. Hij is een bekende geworden voor veel dagelijkse passanten. En het mooie: Het werk en is zichtbaar. De vuilnisbakken zijn iedere dag gevuld.

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo'n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie.stadsblad@persgroep.nl.

Meer berichten