Bossche Bol XL

Bossche Bol XL na veertig jaar in dienst bij de groenvoorziening

Met al dat jobhoppen en bewegen op de arbeidsmarkt komt het tegenwoordig steeds minder vaak voor dat iemand veertig jaar voor hetzelfde bedrijf werkt. Als dat nog gebeurt, dan mag dat in de krant zo dacht Annelies Janssen. Die meldde haar vriend Frank van Ierland aan voor de Bossche Bol XL van deze week.

"Hierbij wil ik mijn vriend Frank van Ierland voordragen voor de Bossche Bol XL. De reden is dat Frank 31jan.2018 40 jaar in dienst is eerst in Tilburg en nu in Den Bosch bij Weener Xl waar hij voorman is. Frank weet veel over het groen en bezit de nodige diploma's. Hij is sociaal behulpzaam en heeft een goede band met zijn collega's. Nu nog de laatste 10 jaar dan is hij een halve eeuw werkzaam in dit beroep."

Zijn vriendin Annelies Janssen

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo'n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie.stadsblad@persgroep.nl.

Meer berichten