Logo stadsbladdenbosch.nl


Stralende verwendag van Vicki Brownhuis

ROSMALEN - Tijdens de maandelijkse verwendag in september van het Vicki Brownhuis is een groep van negen dames hartelijk ontvangen door Salon Figaro in Rosmalen. Deze dames zijn gasten van het Vicki Brownhuis. Zij hebben allemaal te maken met dezelfde ziekte namelijk kanker en zijn eens even een dagje heerlijk verwend.

Onder het genot van een heerlijke kop koffie met een speciaal Vicki Brownhuis-gebakje en overheerlijke bonbons, verzorgd door Cappuccino uit Rosmalen, hebben de dames kennis gemaakt met elkaar. Vervolgens lichtte Perry Lans, de eigenaar van Salon Figaro, het programma van deze dag verder toe. Op deze verwendag is een geheel verzorgde metamorfose voor make-up, nagels en haar aangeboden.

Highlights voor de gewenste look
De kapsels van de dames zijn verzorgd door Perry en zijn team waarbij de een heeft gekozen voor een andere kleur met highlights en een ander het graag alleen mooi gestyled wil hebben. Vervolgens is Anouska van BellaCura aan zet voor de make-up en zij geeft de dames de door hun gewenste look. Om het geheel af te maken zijn de nagels nog even mooi verzorgd en gelakt door Jolanda Sunnotel van praktijk Kaaie Paole.

Tussen al deze behandelingen is er heerlijk geluncht. Ter plekke is een luxe lunch bereid door Bocconi Catering, een groot buffet van overheerlijke hapjes die tijdens de behandelingen geconsumeerd zijn door de gasten.

Aan het eind van deze dag serveert Perry aan een groep stralende dames een glas bubbels om deze luxe verwendag feestelijk en toastend af te sluiten.

Heel veel dank aan Perry, Astrid, Felicia, Amber en Avelon van Salon Figaro, visagiste Anouska, nagelstyliste Jolanda, Wilma van Cappuccino voor koffie en gebak en Marietje van Bocconi Catering. Zij hebben deze dag mogelijk gemaakt samen met het verwenteam van het Vicki Brownhuis: Anny, Liesbeth en Petra!

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox