Logo stadsbladdenbosch.nl


De Bossche Babs Visser (71) is in 'Hotel Romantiek' op zoek gegaan naar een nieuwe liefde. "Ik ben al te lang alleenstaand en wil graag met iemand genieten van het bourgondische leven en leuke reizen."
De Bossche Babs Visser (71) is in 'Hotel Romantiek' op zoek gegaan naar een nieuwe liefde. "Ik ben al te lang alleenstaand en wil graag met iemand genieten van het bourgondische leven en leuke reizen." (Foto: Lisette Broess)

Bossche Babs zoekt nieuwe liefde in 'Hotel Romantiek'

DEN BOSCH - De Bossche Babs Visser (71) is sinds enkele weken te zien in het televisieprogramma 'Hotel Romantiek' waarin vrijgezelle zestigplussers op zoek gaan naar de liefde. "Ik zou zo nog een keer meedoen!"

Door Lisette Broess-Croonen

Babs kwam eigenlijk per ongeluk in het programma terecht. "Ik zag het op Facebook en tipte een vriendin om zich in te schrijven. Zij vroeg aan mij waarom ik niet ook meedeed en dus schreef ik me ook in. Van de vijfhonderd vrouwen die zich aanmelden hoorde ik toen bij de twaalf vrouwen die mee mochten doen. Ik sta nog perplex dat ik ben gekozen. Misschien door mijn grote mond en omdat ik helemaal mezelf ben. Ik ben zelf ook al te lang alleenstaand. Ik mis de gezelligheid en wil graag met iemand nog even genieten van het bourgondische leven en leuke reizen maken."

'Wennen aan de camera's'
Samen met de andere vrouwen en twaalf vrijgezelle mannen, ging Babs naar Zwitserland, waar hen een actief programma te wachten stond. "We hebben veel leuke en gekke dingen gedaan, zoals rodelen en jodelen. Het was ontzettend leuk en gezellig en allemaal fantastisch geregeld. In het begin was het even wennen met al die camera's om je heen, maar op een gegeven moment zie je ze niet meer. Het was ook leuk om te zien dat leeftijd niets uitmaakt als het om liefde gaat. Sommigen hadden echt meteen die eerste klik. Of ik er een partner aan heb overgehouden, moet nog even geheim blijven. Volgende week is de laatste aflevering en dan wordt alles bekend." Ondertussen hebben de deelnemers via een app nog wel contact met elkaar. "De week na de laatste aflevering gaan we met z'n allen naar Amsterdam om de stad onveilig te maken. Dan zullen we ook voor het eerst allemaal samen in het openbaar te zien zijn en kunnen de stelletjes eindelijk hand in hand lopen."

Mijlpaal
Voor Babs was het meedoen aan het programma een mijlpaal in haar leven. "Ik weet nu dat er meer kan voor zestigplussers en wil nu ook meer. Ik hoop dat er meer komt voor deze doelgroep zodat ze niet alleen maar binnen hoeven te zitten. Wie weet komt er op die manier nog wel iets moois uit het programma voort. Als er een ander soort programma voor senioren komt, schrijf ik me zeker weer in. Het was ontzettend leuk!"

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox