Logo stadsbladdenbosch.nl


Mark van de Veerdonk is een van de 'grote namen' op het jubileumfeest van HEVO.
Mark van de Veerdonk is een van de 'grote namen' op het jubileumfeest van HEVO. (Foto: Cathrien van de Veerdonk)

Springlevend HEVO viert 65ste verjaardag met feest

ROSMALEN - Seniorenvereniging HEVO is 65 jaar maar springlevend en vindt dat reden genoeg om eens flink uit te pakken. Zo treedt zondag 15 oktober cabaretier Mark van de Veerdonk op in Perron-3, zingt Popkoor Tune uit Rosmalen en speelt Bigband Schijndel. Er is een middagvoorstelling om 13.30 uur en een avondvoorstelling om 19.00 uur.

Het programma wordt geopend door het Rosmalens gemengd popkoor Tune onder leiding dirigent Erik Fortier. Het koor zingt vertolkingen van Engelstalige en Nederlandse nummers van The Beach boys, The Beatles en Rod Stewart, maar ook Racoon, Anouk en Bløf. Na het popkoor betreedt 'Slabroekse cabaretier' Mark van de Veerdonk het podium, die op dit moment furore maakt met zijn show Kaaskleum.

Big Band Schijndel
Na het optreden van Mark vormt de 35 jarige Bigband Schijndel de finale. In een complete bezetting van ongeveer twintig muzikanten spelen ze bekende 'traditionals' uit de klassieke periode, zoals Glenn Miller en Duke Ellington. Ook bewerkingen van hedendaagse popklassiekers zoals Stevie Wonder, Randy Crawford en Queen ontbreken niet. Zangeres Lotte van der Heijden zingt als soliste mee.

Kaarten
Kaarten voor het jubileumfeest van HEVO zijn à 10 euro verkrijgbaar bij de kassa van Perron-3, of via 8507550 of op de website van Perron-3. Daar staat meer info over het jubileumfeest. Ook niet-leden van HEVO zijn welkom.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox