Logo stadsbladdenbosch.nl


Koning Willem I College nodigt iedereen uit voor de Community Dag

DEN BOSCH - Koning Willem I College nodigt iedereen uit voor de Community Dag op 1 oktober, een dagje uit voor het hele gezin. Iedereen is van harte welkom om op zondag 1 oktober van 11.30 tot 17.00 uur uitgebreid de sfeer te proeven in het land van Koning Willem I College. Op de campus aan de Vlijmenseweg 2 in Den Bosch wordt namelijk een breed palet aan activiteiten aangeboden. Alle alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Op een speelse en informele manier kennismaken met de school. Dat is het voornaamste achterliggende doel van deze dag. Interessant voor toekomstige studenten, hun ouders en andere familieleden, maar eigenlijk voor iedereen die iets méér wil weten over het Koning Willem I College.

Blikvanger
Een blikvanger is zonder meer een nostalgische kermis op het centrale plein, met een aangrenzend terras waar men alle attracties mooi kan overzien. Bezoekers kunnen ook kennismaken met auto- en fietstechniek, lifestyle en gezondheidszorg.


De Community Dag heeft verschillende activiteitenstands op het gebied van zang, dans, sport en spel. In het restaurant van de Middelbare Horeca School kan men 'proeven in de keuken'. Vanaf 12.45 uur vindt in de Koningszaal het Koningszangfestival plaats. Diverse koren laten zich van hun beste kan kant horen en iedereen kan komen luisteren. Het programma varieert van kinderkoor tot klassiek.

Praktische info
De Community Dag wordt gehouden op zondag 1 oktober van 11.30 tot 17.00 uur op de campus van het Koning Willem I College aan de Vlijmenseweg 2 in Den Bosch.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox