Logo stadsbladdenbosch.nl


Bij Katrien wil warmte terugbrengen in de binnenstad en weer iets betekenen voor elkaar. Bij Katrien laat bewoners weer samen stralen en mee doen in de nieuwe sociale werkelijkheid.
Bij Katrien wil warmte terugbrengen in de binnenstad en weer iets betekenen voor elkaar. Bij Katrien laat bewoners weer samen stralen en mee doen in de nieuwe sociale werkelijkheid. (Vla Fotografie)

Open Huiskamer Bij Katrien

DEN BOSCH - Bij Katrien zet zaterdag 30 september de deuren open voor een Open Dag. De medewerkers stellen zich van 10.00 tot 17.00 uur voor, vertellen over hun dromen en laten graag hun pand zien. De koffie staat klaar op De Triniteitstraat 19.

Kom kennis maken met de eigen activiteiten, de dames van het atelier, de wandelgroepen, het bewegen en zingen Bij Katrien. De huisgenoten en gebruikers stellen zich ook graag voor en bezoekers kunnen actief mee doen met de workshops in de theaterzaal. Tussen 11.30 en 12.30 uur is er een open les Bodyworx, net als tussen 14.00 en 15.00 uur. Tussen 15.30 en 16.30 uur geeft Buro Alsof theaterles voor kinderen en tieners. Gedurende de hele dag wordt er continu een film afgespeeld over Bij Katrien en haar activiteiten.

Bij Katrien wil warmte terugbrengen in de binnenstad en weer iets betekenen voor elkaar. Bij Katrien laat bewoners weer samen stralen en mee doen in de nieuwe sociale werkelijkheid. Bij Katrien heeft als doel om bewoners oud, jong, beperkt, niet-beperkt, arm, rijk, allochtoon, autochtoon werkend of niet werkend via eigentijdse vrijetijdsactiviteiten met elkaar te verbinden en om bewoners participatiekansen te bieden op het gebied van werk.

Vaste gasten
Naast eigen activiteiten heeft Bij Katrien ook vaste gastactiviteiten, zoals dansles voor kinderen van Mijn Danshart, Kinder- en tienertheaterlessen van Buro Alsof, Pilates, dans en Yoga van Bodyworx , Tai Chi van Lies en vaste huisgenoten zoals COC Noordoost Brabant en theater van Moyses Bosch.

Bij Katrien heeft op de bovenverdieping ook flexplekken waar gewerkt kan worden. Voor wie open staat voor wederkerigheid en op zoek is naar een werkplek in de binnenstad laten Yvonne en Gerben hun werkplek zien en vertellen meer over de mogelijkheden.

Mede dankzij de vrijwilligers, of meemakers zoals wij ze liever noemen, heeft Bij Katrien bestaansrecht. Wie ook op deze manier iets wil doen voor de medemens of op zoek is naar een gezellig samenzijn kan bij Bij Katrien terecht. Bij Katrien denkt in kansen en is altijd op zoek naar talent.

Meer informatie over Bij Katrien aan de Triniteitstraat 19 of haar huisgenoten staat op de facebookpagina of de website.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox