Logo stadsbladdenbosch.nl


Yogastudio Bamboe Hart bestaat 5 jaar en houdt open dag

DEN BOSCH - Fieke Rieken begon 5 jaar geleden met haar yoga- en pilatesstudio Bamboe Hart in Den Bosch en viert dat zondag 24 september met een open dag. Daar kunnen mensen kennismaken met verschillende soorten yoga, zoals Hatha Yoga, Yin Yoga en Yoga-Pilates.

Fieke begon haar yogastudio na 25 jaar in verschillende sportscholen in de regio les te hebben gegeven. In eerste instantie combineerde Fieke Bamboe Hart met een baan als secretaresse maar sinds januari is ze full time bezig met de yoga- en pilatesstudio. De naam daarvan ontleende Fieke Rieken aan een Chinese gezegde dat zoveel betekent als: 'Voordat we iets doen hebben we het al in ons binnenste voorbereid en zijn we zeker van het succes'.

Achttien lessen, één buitenshuis
Het lesrooster van Bamboe Hart telt achttien lessen, waarvan er zeventien worden gegeven in de yogastudio Bamboe Hart aan de Daviottenweg 40 en één les (zumba) in de BBS de Kruiskamp. Deelnemers schrijven zich niet in voor een vaste les of vast lesuur. Ze schrijven zich in voor één activiteit in de week en kunnen elke week kiezen uit Hatha Yoga, Yin Yoga, gentle Yoga, Yoga-Pilates, Pilates en Zumba. Het programma wordt in de komende tijd uitgebreid met ademhalingslessen en Mindfulness.

Verder zijn er maandelijks workshops, zoals Ouder Kind Yoga workshops en geeft Fieke Rieken aromatouch massage met essentiële olie.

Open dag
De open dag die Bamboe Hart zondag 24 september houdt begint om 09.30 uur met Yin Yoga, daarna begint om 10.30 uur de Mindfulness, om 11.15 uur de Hatha Yoga om 12.15 uur gevolgd door Pilates en met om 13.15 uur Ouder Kind Yoga als afsluiter. Deelname aan een les kost 2,50 euro. De opbrengst gaat naar Stichting De Gele Vlieger, een stichting die Fieke met nog vier andere adoptiemoeders heb opgezet om kindjes in China te helpen.

Meer informatie over Bamboe Hart en de open dag staat op de website van de yogastudio.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox