Logo stadsbladdenbosch.nl


Singer songwriter Flemming Viguurs droomt ervan om de Nederlandse Justin Bieber of Shawn Mendes te worden.
Singer songwriter Flemming Viguurs droomt ervan om de Nederlandse Justin Bieber of Shawn Mendes te worden. (Foto: Wendy van Lijssel)

Flemming Nederlandse Justin Bieber

VUGHT - De nummers liggen klaar en de producer is ook al geregeld. Het enige wat ontbreekt, zijn de finale financiële middelen om zijn debuut EP Black & Grey ook daadwerkelijk te gaan realiseren. Intussen tikt de klok door en heeft singer songwriter Flemming Viguurs uit Vught nog tot woensdag 23 augustus de tijd om zijn crowdfundingsactie via voordekunst.nl goed af te ronden. Ondertussen droomt hij er al van om met zijn eigen liedjes de Nederlandse Justin Bieber of Shawn Mendes te worden.

Door Wendy van Lijssel

Flemming Viguurs timmert al jaren muzikaal aan de weg. Dit ondanks het feit dat de zanger pas 21 jaar oud is. Nadat hij als 8-jarige de hoofdrol kreeg in de musical Ciske de Rat (2007-2008), aansluitend speelde in Joseph (2009) en Kruimeltje (2010-2011) nestelde het muziek virus zich dusdanig dat hij een, intussen succesvol afgeronde, allround artiesten volgde.

Aan een EP maken inclusief videoclip zitten hoge kosten. Daarom is hij al enige tijd doende met een crowdfundingsactie. Via voordekunst heeft hij tot woensdag 23 augustus de tijd om de benodigde € 8000, - bij elkaar te sprokkelen. Hij is al een heel eind op scheut, maar er nog net niet. Viguurs hoopt dan ook dat mensen hem gaan helpen.

Tegenprestatie
Indien gewenst doet hij graag iets terug. "Donateurs krijgen sowieso een naamsvermelding in het EP boekje, en bij een bepaald bedrag krijg je een gesigneerde EP of LP of een huiskamerconcert." Dan: "Ik wil dit echt heel graag. Ik zou het liefste als solo artiest wekelijks optreden op festivals en clubtours maken", om uiteindelijk te bekennen: "Ik droom ervan om met mijn muziek de Nederlandse Justin Bieber of Shawn Mendes te worden."

Flemming steunen kan via zijn crowdfundpagina op voordekunst.nl.

Lees in het Stadsblad van woensdag 2 augustus welk pad Flemming aflegde om de muzikant te worden die hij nu is.

Reageer als eerste
Meer berichten