Logo stadsbladdenbosch.nl


Foto: Thinkstock

Woudpop slaat een jaartje over

BERLICUM - Het festival Woudpop in Berlicum gaat dit jaar niet door. De organisatie laat weten te weinig tijd te hebben om de kwaliteit van vorig jaar te evenaren en vindt het beter om dit jaar over te slaan.

In 2016 kende Woudpop met vijf area's, meer dan zestig artiesten en duizenden bezoekers een hoogtepunt. Toch heeft de organisatie heeft de beslissing genomen om Woudpop voor 2017 niet door te laten gaan. Daarover zegt de organisatie: "Onze organisatie bestaat uit drukke ondernemers die het hele jaar door bezig zijn met hun individuele zaken. Voor Woudpop blijft dan simpelweg te weinig tijd over. Door de omstandigheden zijn wij er niet van overtuigd dat we het festival kunnen organiseren en de kwaliteit van vorig jaar kunnen overtreffen. Daarom lijkt het ons beter om dit jaar over te slaan."

Woudpop heeft eerder twee edities gehad in 't Woud in Berlicum, bij de grens met Schijndel. Het vierde weekend van oktober werden de weilanden rondom Van Zoggel Catering omgetoverd het laatste buitenfestivalterrein van het jaar. Of Woudpop in de toekomst weer op het terrein neerstrijkt, is volgens de organisatie nog niet duidelijk. Naar eigen zeggen hebben ze nog ideeën genoeg, maar is de tijd om deze goed uit te voeren een bepalend probleem.

reageer als eerste
Meer berichten