Logo stadsbladdenbosch.nl


Heidi Bunicich, Directeur Dromen met de cheque van 16.800 euro ingezameld door Stichting 1184.
Heidi Bunicich, Directeur Dromen met de cheque van 16.800 euro ingezameld door Stichting 1184.

1184 verzamelt 16.800 euro voor Dream4Kids

DEN BOSCH - Een geldinzamelingsactie van Sociaal Netwerk 1184 heeft donderdag 15 juni in Den Bosch 16.800 euro opgeleverd voor Dream4Kids. Die organisatie laat de grootste dromen van kinderen tussen de 6 en 12 jaar met een (jeugd)trauma in vervulling gaan tijdens een droomdag.

Bedrijven uit de regio stelden belangeloos prijzen ter beschikking. Die werden in Bossche stadsbrouwerij Jongens van De Wit geveild en verloot. Stichting 1184 ondersteunt maatschappelijke initiatieven in en voor Den Bosch. Jaarlijks organiseert de stichting een geldinzamelingsactie voor een goed doel. Vorig jaar ging de opbrengst van de avond naar Humanitas 's-Hertogenbosch.

Deam4Kids
Dream4Kids laat de grootste dromen van kinderen tussen de 6 en 12 jaar met een (jeugd)trauma in vervulling gaan tijdens een droomdag. Zo'n dag draagt bij aan het zelfvertrouwen van het kind en aan hun vertrouwen in de wereld. Bovendien geeft een droomdag moed en positieve energie om weer in dromen te geloven, en laat het zien dat de toekomst ook iets moois te bieden heeft.

Stichting 1184 is een sociaal netwerk in Den Bosch dat gedreven, ondernemende personen met hart voor de stad verbindt en maatschappelijke initiatieven in Den Bosch steunt. Leden delen kennis, energie en creativiteit met stad en inwoners. Dat doen ze vanuit persoonlijke drijfveren in combinatie met hun professionele achtergrond.

Reageer als eerste
Meer berichten