Logo stadsbladdenbosch.nl


De genomineerden: Linde Vos, Annabel Kuiters en Tara Bos. Joost van Wijck ontbreekt op de foto.
De genomineerden: Linde Vos, Annabel Kuiters en Tara Bos. Joost van Wijck ontbreekt op de foto.

TOF-solisten zijn bekend

De vier solisten die tijdens de vijfde editie van de TOF-avond op 26 juni in de grote zaal van Theater aan de Parade een lied mogen zingen, zijn Tara Bos, Annabel Kuiters, Joost van Wijck en Linde Vos. De avond is een initiatief van Tom Odems die tien jaar geleden afscheid nam als directeur van dit theater. TOF staat dan ook voor Tom Odems Fonds. Dit fonds is bedoeld om jongeren uit het voortgezet onderwijs in de regio Den Bosch te steunen en te stimuleren op weg naar de podiumkunst.

Den Bosch - Leerlingen van diverse scholen voor het voorgezet onderwijs uit Den Bosch kregen een zangworkshop van Jozan van Balkom en Ralf van Dorst - van der Sanden op het Koning Willem I College.
Leerlingen van de theateropleiding organiseerden dit evenement. De jury van TOF heeft de musical van negen scholen bezocht en acht solisten genomineerd.
De jongeren zingen tijdens de TOF-avond op 26 juni onder begeleiding van pianiste Diana Huismans. De beste solist ontvangt aan het eind van de avond de Tom Odems award. De voorstelling begint om 19.45 uur.
Kaarten voor deze avond kosten 8,50 euro en zijn te koop via www.theateraandeparade.nl, telefonisch via 0900 - 33 72 72 3 en aan de kassa van Theater aan de Parade.
Er worden alleen kaarten voor het balkon verkocht, aangezien de jongeren van de deelnemende scholen in de zaal zitten.
Meer informatie over de TOF-avond is te vinden op:

www.tofcultuur.org

Reageer als eerste
Meer berichten