Logo stadsbladdenbosch.nl


Stadsblad zoekt versterking; schrijf jij met ons mee?

Stadsblad Den Bosch is op zoek naar verhalen uit het hart van de maatschappij. Naar zaken die zich bij jou om de hoek afspelen en naar bijzondere buurtgenoten die iets te vertellen hebben. Kortom, we willen het gesprek van de dag in onze krant. Teken jij deze verhalen voor ons op?

Stadsblad Den Bosch is een graag geziene gast in Den Bosch en omgeving, met wekelijks nieuws van de gemeente en op het gebied van uitgaan, theater- en filmbezoek, lekker uit eten gaan, sport- en andere evenementen, opmerkelijke mensen, ondernemers, nieuwe initiatieven en nog veel meer. Uit het Nationaal Onderzoek Multimedia blijkt dat 59 procent van de Nederlandse bevolking interesse heeft in lokale onderwerpen, 70 procent daarvan gebruikt een huis-aan-huiskrant als informatiebron. Het moge duidelijk zijn: lokale verhalen zijn ontzettend belangrijk voor Stadsblad Den Bosch. Om onze lezers nog beter te bedienen zijn we op zoek naar versterking van het freelance team.

Ben jij iemand die een neus heeft voor lokaal nieuws, voor bijzondere verhalen uit jouw buurt? Ben je nieuwsgierig naar wat er in je omgeving gebeurt en heb je een groot netwerk? Heb je een vlotte pen, kun je goede foto's maken en ben je niet bang om zelf met eigen ideeën te komen? Stuur dan je CV én motivatie naar manouk.van.der.vorm@persgroep.nl. o.v.v. freelancer Stadsblad Den Bosch.

Reageer als eerste
Meer berichten