• Alles

Themabijeenkomst Werken als je kanker hebt

woensdag 20 februari 19:30 uur

Gedurende de behandeling van kanker is werken vaak niet of minder mogelijk. Later wil je de draad oppakken maar wat eerder vanzelfsprekend was, lukt niet meer. Vermoeidheid, chemobrein, lastige emoties en fysieke beperkingen kunnen daarbij in de weg staan. Veranderingen in de werksituatie kunnen de onzekerheid versterken. Wat is een goed tempo om uren op te bouwen? Hoe verbeter ik mijn belastbaarheid? Is er iets te doen aan mijn chemobrein? Hoe communiceer ik met mijn leidinggevende en collega’s? Hoe werkt de Wet Verbetering Poortwachter en wanneer krijg ik te maken met het UWV?

Deze vragen komen onder meer aan de orde tijdens de workshop ‘Werken als je kanker hebt. Andere vragen en ervaringen zijn ook welkom.

De themabijeenkomst is niet alleen leerzaam voor mensen met kanker, maar ook voor collega’s leidinggevenden, zorgverleners en andere professionals. Aanmelden graag, dan weten wij op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen.

De workshop wordt begeleid door Cecile Collaris, ervaringsdeskundige en coach. Voor informatie kun je ook alvast een kijkje nemen op haar website: www.soulide.nl

Deze lezing vindt plaats op:

Datum: 20 februari 2019

Tijd: aanvang om 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur

Locatie: Vicki Brownhuis, Aartshertogenlaan 469 in ‘s-Hertogenbosch

Kosten: €4,- incl. koffie/thee en een koekje


deel deze activiteit

Locatie

Vicki Brownhuis
Den Bosch
Aartshertogenlaan 469
5213JA