• Alles

Staete Makelaars Jeroen Boschloop

dinsdag 18 juni 18:45 uur

Staete Makelaars Jeroep Boschloop maakt Pettelaarse Schans weer sportief

Atletiekvereniging O.S.S.-Volo maakt op dinsdagavond 18 juni van de Pettelaarse Schans weer het meest sportieve stukje Den Bosch. Op die avond vindt voor de zeventiende keer de jaarlijkse Staete Makelaars Jeroen Boschloop plaats, een hardloopwedstrijd over 5 of 10 kilometer.

De zomeravondwedstrijd staat al jaren bekend als vooral een gezellige wedstrijd. Natuurlijk lopen er mensen om te winnen, van anderen of van zichzelf. Het grootste deel van de lopers komt echter om gezellig een stuk te hardlopen. De wedstrijd wordt gehouden in het mooie gebied tussen de Pettelaarse Schans en Sint Michielsgestel, met uitzicht over de skyline van Den Bosch.

Net als in de afgelopen twee jaar maakt de Jeroen Boschloop deel uit van de 073 Summer City Runs. Er is een klassement voor de fanatiekste lopers die niet alleen de Jeroen Boschloop lopen, maar ook meedoen aan de Engelenrun (10 juni) en de Omloop van Empel (30 juni). Voor alle wedstrijden krijgen de snelste lopers punten. Degene met het beste resultaat wint.

Volwassenen kunnen kiezen tussen een ronde van 5 of 10 kilometer. De langste afstand begint om 19.45 uur en een kwartier later start de 5 kilometer. Deelnemen kan al voor 5 euro. Zie voor meer informatie www.jeroenboschloop.nl. Voor kinderen is er net als elk jaar om 18.45 uur al de Kidsrun van 500 of 1000 meter. De kinderen gaan over een leuk parkoers met allerlei hindernissen. Deelname aan de kidsrun is gratis.

De wedstrijd is ook voor publiek (toegang gratis) aangenaam om naar te kijken.


deel deze activiteit

Locatie

Pettelaar
Den Bosch
Pettelaar 1
5271tr