• Alles

Scapino Ballet & Michiel Borstlap

dinsdag 19 februari 20:00 uur

Joris Jan Bos

Pas de Deux

Na een succesvolle tour, lovende reacties en een nominatie voor een prestigieuze dansprijs is Pas de Deux terug in het theater. In de choreografie van Ed Wubbe is de live pianomuziek van Michiel Borstlap de motor. Pas de Deux is een pure dans- en muziekervaring, waarin twee werelden samenkomen. De wereld van Borstlap is kristalhelder, imposant door haar eenvoud en harmonie. De wereld van Wubbe is expressief, ontregelend en dynamisch. Het samenspel en de confrontatie tussen dans en muziek levert een fascinerende voorstelling op. Het ene moment lichtvoetig en sereen, het andere moment gepassioneerd en opwindend.

Over Michiel Borstlap en Ed Wubbe

Michiel Borstlap is een van de belangrijkste Nederlandse pianisten met concerten wereldwijd. Hij treedt o.a. op met Lavinia Meijer en Ludovico Einaudi. Ed Wubbe weet met zijn avontuurlijke producties een groot publiek te raken. Beide heren hebben één ding gemeen: vanuit het hart creëren zij pure magie.

Danseres Jozefien Debaillie werd voor haar rol in Pas de Deux genomineerd voor de prestigieuze Nederlandse dansprijs de Zwaan.

Meer info en kaarten: theateraandeparade.nl


deel deze activiteit

Locatie

Theater aan de Parade
Den Bosch
Parade 23
5211kl


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.